divendres, 23 de novembre del 2007

Cuernavaca, la ciudad de la eterna primavera!

Ya llegamos a Cuernavaca, la ciudad donde nació Manelic!! Esto de aquí es precioso, todo verde, con flores de todo tipo, un calorsito bien agradable... es el paraíso! Llegamos el 20 de noviembre, 97º aniversario de la Revolución Mexicana, y también fecha de la muerte de Franco... dos hechos históricos a celebrar, aunque habría estado mejor que el segundo hubiera ocurrido mucho antes... en fin! Mahua, la mamá de Manelic, vive en Ahuatepec, a unos 3 km. de Cuernavaca.


Iglésia y plaza de toros en Ahuatepec
(ja veus papa, el Manelic també viu al costat de la Monumental! ja hi anirem quan vinguis! perquè aquí són menys bèsties i a les corridas no maten als toros!-Glòria dixit)

Aquí vivimos!



Jardín Borda y mercado de Cuernavaca

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

Ja us vaig seguint pel bloc, eh? Quebec, Nova York, Mèxic... per cert, que ara que vosaltres sou allà ha vingut a Barcelona un ianqui (bé, no li deu agradar aquest nom perquè deu ser sudista) del KKK d'aquests que defensen que els jueus mouen els fils del món... La pressió antifeixista ha impedit que pogués parlar a la llibreria Europa. El cas és que he entrat a la seva pàgina web i he llegit un article que elogia el Quebec per la seva aspiració a ser un estat ètnic i carrega contra els mass-media canadencs (controlats per jueus, evidentment) i contra els "multi-cultis" (així, així ho escriu!)... bé, que m'ha fet gràcia dir-vos-ho a vosaltres que sou alhora multi-cultis i proquebequesos... hehehe

Bé, en segon lloc volia fer un aclariment respecte el Xavi i el Gonsi: són imbècils. Fet.

Però bé, en tercer lloc volia comentar-vos el més important: QUE AQUESTA MATINADA HAN NASCUT LA JÚLIA I LA ONA a la Maternitat i que ja sóc tiet! Tot molt bé.

Me n'adono que he fotut un comentari una mica batibull... espero que no el llegiu sota els efectes del peyote, sinó acabareu interpretant que el Xavi i el Gonsi han tingut dues filles al Quebec i que s'han afiliat al KKK per combatre els jueus de la Maternitat...

Una abraçada!

Fins aviat

Anònim ha dit...

ei!!!!!!!!!

jo també us segueixo!!

ENJOY A LOT!!!

by here.. cool!! me la paso entre xinitos!! jaja

take care...
una abraçada fooooooooooorta forta..;)
raquel