dimecres, 31 d’octubre del 2007

Desfilada de Halloween!!







El Halloween aqui es la monda! Es una festassa, milers de persones disfressades pel carrer des del mati! Hi havia fins i tot algunes disfresses politiques contra Bush i la guerra d'Iraq. Nosaltres hem anat a parar dins de la desfilada i hem dit que anavem disfressats de "turistes catalans". El gos de la foto anava de llagosti i el seu acompanyant de cuiner. Quina tela!

10 comentaris:

josep ha dit...

Dos emails d'amigues meves de nova york. Prova de contactar amb elles. Parlen castellà i són molt bona gent. Per cert, es diuen Katie i Ava

khalper@gmail.com, avafarkas@yahoo.com

Guillaume ha dit...

C'est manélic déguisé en shrek?
Quelle chance d'être à NEw York pour halloween!!!
amusez vous bien
:-)
Bises
GUillaume et elise

Unknown ha dit...

chicos que bueno que les va muy bien, hoy ya es 2 de noviembre, asi que les deseo una feliz dia de muertos, que es la milenaria fiesta mexicana, cuidado co la catrina.

besotes

núria ha dit...

Nens, veig que esteu super integrats a la nova ciutat! bon canvi perque aqui el halloween no ha tingut tanta tela, només nanos corrent pels carrers amb bosses de plastic buscant portes amb llums i ambientades terroríficament per recollers els caramels!,
Nosaltres ja estem a punt de marxa per visitar també la city!
Us passo l'adreça on estarem:
500 East 63 Street Apart 20F!!!! (al 20è!!!!!!!!!) en fi, que encara no tenim plans, quan arribem a les 6:60am mirarem d'anar al empire i veure despertar la city des de lo mas alto!!!
New York, New York, ja arribem!!!!!
a veure si ens veiem, sou dels que feu footing o dels que aneu menjant hot dogs.....us buscarem!

petons

Unknown ha dit...

Glòrix quina canya! EL menelic d'esquirol és brutal! I tant xerrar, tant xerrar de la xinola...ja l'heu probat? mmhhhh... Però si és del carib carai! Ni hao ma?

Escolta que aquests dies he pensat en tú...mira què s'ha estrenat...http://www.vertigofilms.es/persepolis/ segur que per aquí també la passen...i en english i comentaris yankis del sha!!!!

Menelic, tranqui que la gent estar fent footing i menjant hot-dogs perquè els guinistes estan de vaga ; ) Què en sabeu d'això? Perdues de $6.000M diàries!!!! Jijiji...per donar la volta al món

Fes-te guionista glori...a New York n'estant buscant...algo com...Glorix's Show: How survive being a XXI century "super"women...jijijiji

Bé parella, que això del bloc està molt bé, però a veure si us feu lo de l'skype què tinc ganes de veure les vostres expressions...facials!!!

Us estim, Núria

Unknown ha dit...

des commentaires multilinguistes, voilà je tente ma chance:
مرحبا غلورياو منليك، أحببت جداًصوركم من الهالويين السياسي و إتمنى لكم بالرحلة الشيقة و المغامرات المفيدة و العودة السالمة إنشاء الله.

phonétique:
marhaba gloriah wa maneleek, ahbabto jeddan sowarakom mena al haloween alsyasy wa atamanna lakom belrehla alshayeqa wa almoghamarat almofeedah wa al-awda alsalema insha allah.

Anònim ha dit...

Pollaaaaaaaaaa !!!! Ueeeeeeeeee!!!! Pollaaaaaaaaaaa !!
Apetecander e more e nau !!!

Hola xavalins, sóm en Xavi Oliveta i en Gonsi. Estavem a casa tocant-nos i de cop i volta hem pensat amb vosaltres (després d'un gatillazo del Gonsi) "gatill" amb català. El Xavi és una meuca i tot això.
I vosaltres què tal? Ja veiem que guai. Ens hem enterat d'una cosa molt bèstia: L'ultim 30 minuts de TV3 anava sobre la prostitució, i de cop i volta vàrem veure el Botran al fons d'un local "d'alterne". Botran Botran... ets la peste. El tio anava ballant d'aquella manera que ho fa (movent els braços i poc moviment de cames) i vam veure com es treia 200 eurazos de la cartera. I això que curra per l'ajuntamnet...va fer servir diners públics que tots nosaltres paguem !!! tu pots creure Glòria??? Aquí degradant la dona, es qe no puede ser! Botran putero oeoeeo Bortan putero oeoeoe! XDDDD

Oliveta and Gonsi

josep ha dit...

bones gloria,

ja he acabat el llibre que em vas deixar sobre prostitució. M'ha agradat molt basicament perque mostra la complexitat del tema i la relació que hi ha amb la situació de la dona en general. Ja te'l tornaré.

Claudia Guerrero ha dit...

No tiene nada que ver pero estamos pensando en enero hacer un viaje o a Sayulita en nayarit (pasandito Jalisco) o a BAJA!!!!! Si les parece bien apuntarse sería genial!!!!!
Un beso y mucha suerte en el cruce y todo lo demás

Unknown ha dit...

Que envidia verlos gozando de la vida en distintos lugares jeje. Espero que se la estén pasando bien! Thibault me pasó su blog así que ahora me enteraré de dónde andan. Saludos desde el caótico México, DF y, no, aún no nos hemos ahogado todos. De vez en cuando escriban en español por favor!! porque no hablo catalán
Atte. MELISA (ex colok a l'etoile)
P.D. Los esperamos para navidad!!